Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tumult



Det stormande havet innuti har lugnat sig

Svalt och salt

likt tårar

som sköljer bort

det onda



innuti



Stilla

efter tsunamis

oändligt stora




Fri vers av Ivy-Jean
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-12 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean