Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att uppleva total frihet... ... Eller kanske inte ...


Hemmakväll

Sitter här...

Demonstrativt petar jag i näsan,
senare ska jag klia mig i röven.

Detta är lycka,
önskar jag kunde dela den med någon.

Stackars sate...




Fri vers av mickeko
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-10 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mickeko
mickeko