Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bäst att inte fråga?


Dunkel

Jag känner en rysning.

Du ser glittrande is.
Jag ser ett mörker.

Du känner solens värme.
Jag smakar på mitt skrik.

Du hör barn som skrattar.
Jag hör träd som faller.

Du smakar på vattnet i en porlande bäck.

Jag ser det du ser.
Jag känner det du känner.

Jag hör det du hör.
Jag smakar det du smakar.

Om det är kärlek,
kan jag önska det av dig?




Fri vers (Spoken word/Slam) av mickeko
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-10 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mickeko
mickeko