Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Del av en helhet

Om någon skulle fråga,
så är han inte här.

Vill de veta när han gick,
kan ingen säga när.

"Jag tror jag såg han nyss",
säger någon som har fel.

Han som lämnade rummet,
behövde mer för att vara hel.




Bunden vers (Rim) av mickeko
Läst 397 gånger
Publicerad 2010-03-17 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mickeko
mickeko