Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själafrände

Ursäkta att jag stör,
men har du sett din själ brinna?

Som en eldfluga av glödande kol
har jag beskådat din flammande kropp.

I det ögonblicket har jag funnit frihet
som sedan falnat och blivit till...

...ingenting...

Men du är upptagen,
jag ska inte uppehålla dig mer.

Tack för att du lyssnat,
och låtit mig göda din jord med askan efter mina drömmar.




Fri vers (Spoken word/Slam) av mickeko
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-18 02:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mickeko
mickeko