Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppkopplar

 

jag luftar, origon                                                                                             

 

jag flyttar på stjärnorna finns uppenbara problem, närhet, hängivenhet

 

låter pärlor gnistra, pärlbandet tillhör ändå mig, än jag, ingen pärla. rosensten

 

låter dem passera, så vis och ser, ett annat seende också, som ligger bortom intelligent

 

spel rör mig inte, kärlek, naivistiskt stolt

 

dessa sanningar far, låtsad oberörd

 

känslig

 

 

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-10 22:59



Bookmark and Share


  peter markurth
mys, bra
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP