Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kung över den blåa spaden

Svaret ska komma ur elden.
Inte allmänna svaret, men ditt personliga.
Djupt nergrävda åsiktsparasiter bygger broar av förtroende.
Jag själv tar en tupplur
och låter dom spatsera över min bröstkorg.
Tror blint på de fördomar det utstrålar i brist på fakta.
För ingen är den personen borde vara.
Vi är våra idoler,
allas Luke Skywalker.

Mina parasiter var först med lasersvärd.
Var INTE en grottmänniska, det finns hjälp.
I svar till detta smäller Borås upp en
fet italiensk kärring mitt i stan som idolsymbol.

Nästa steg är boten,
de fasta stegen emot oändligheten och vidare.
jag räknade ut att det tar
en kyss, ett löfte och en lögn för att komma dit.
För när man faller finns det tamigfan inget slut.
Det handlar om att bota boten med en annan bot.
Jag syftar inte på boten Anna.
Det är en sommarplåga, inte bot.

Jag syftar på ett återseende av sitt förflutna.
Det var bättre förr sägs det.
Då min blåa spade var bara min blåa spade.
Kung över sandlåda och allt vad det innebär.
Control-ALT-bulldozer  -
och åren hinner ikapp en.

I tidens sand tänker jag dränka dedär
tandtrollsliknande parasiterna.
För jag är kung över denna sandlådan.
Och de gjorde nyss intrång i mitt slott.
Må de ruttna i kattbajs.
tills dess att morsan tömmer kattlådan igen.




Fri vers av Constantine
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-11 05:22



Bookmark and Share


  Whytina
Som v anligt skriver du jättebra (Y)<3
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Constantine
Constantine