Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg, två steg

Ett steg framåt
två steg bak.
Strävan emot vardagsprincipens Einstein snubblar
över mina åsikter om bättre väder.
Insnöad runt ohms lag och ett bättre vetande
när jag vet att du vet att vi vet sanningen.
Det finns bara två sorters choklader,
de äckliga och goda.
Det sägs att mina ögon ska vara chokladfärgade,
men vem av oss avgör om de är goda eller äckliga när vi två sitter och känner av varandra revbensfästen för att lokalisera hjärtat.
Träffar man rätt vinner man
jackpotten på 142miljoner minuter av
oavbruten närhet.

Ett steg framåt
två steg bakåt.
För att inte glömma av att våran existens är baserat på brunt godis.
Det äckliga eller goda, vilket du själv väljer.
Allt handlar bara om att finna den med likör i.
För ingen äter de speciella bitarna.
Man vågar inte ta steget emot oändligheten och vidare.
Tanken om att om man faller så svider det hindrar folk att välja dom.
Men du valde att gå emot strömmen.
Se vart vindarna kunde leda dig.
Vi fick se en kemisk symbios då vi tvinnade våra vener runt varandra.
Likt marionetter fästa i varandras fingertoppar kunde
våran beröring kontrollera varje rörelse.
Föll du så föll jag.
Ett steg framåt
två steg bakåt.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Constantine
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-27 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Constantine
Constantine