Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det bara är jag som märker skillnaden

I ett tärningsslag stod vi två där.
Oförstådda att allt var verklighet.
Att drömmen om en kemisk balans mellan oss existerade.

Genom hieroglyfer kunde vi spåra mönstret.
Allt stämde som vi trott 
det var du och jag

Men svampen i magen har vuxit,
och du verkar på något sätt annorlunda
som att du tar avstånd på ett diskret sätt.
Som allt vänt med handen och du är neutral när jag
böjer mig fram för att kyssa dig.

Har jag tur får jag känna ett smakprov av din sötma.
Har jag tur får jag tro att du fortfarande älskar mig
Har jag tur är detta bara en mardröm i min skalle.

Vrider om mina pulserande nerver
JAG TROR JAG BLIR KNÄPP
Fan ta oro,
Fan ta hunger

När det bara är jag som märker skillnaden




Fri vers (Fri form) av Constantine
Läst 331 gånger
Publicerad 2009-11-02 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Constantine
Constantine