Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IDIOTversen

Du är den största katastrof jag mött
och träffat många har jag gjort
så fort jag ser dig färgas ögonen rött
din vidriga lilla lort.

Du är inte värd ett ruttet ”jota”
ett äppelskrott, ett fingerknäpp.
Allt du gjort ska du få sota
med en fet härlig tjockläpp.

Stackars dina föräldrar som dig fött
de må ha mer ånger än sans
och det enda med dig som är sött
är om du inte fanns.

Nej du vilde, gå och gräv dig en grop stor
och ge dig av från min värld,
för vart du än i framtiden bor
så är du ingenting värd.

Du sopa, du menlösa lilla kryp
du är lika omtyckt som en parkeringsbot
försvinn bort, du menlösa typ
Du värsta av dem alla, du sketne idiot.




Fri vers av Max Poisé
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-11 15:19



Bookmark and Share


  Näckrosen
din dikt beskriver någon jag känner
2009-10-11

    ej medlem längre
ha ha.. kan inte låta bli att skratta när jag läser det här.. :D
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé