Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppsspråk


Kanske orden stakar sig och

meningarna blir halva...


men redan nu har du sagt mer


än jag egentligen ville veta...








Övriga genrer av Rolfsdotter
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-11 16:41



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Nog är kroppsspråket ett språk, ett väldigt avslöjande sådant.
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter