Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon läser mig...


Mellan rader

där ingen längre går

lämnar du spår...





Fri vers av Rolfsdotter
Läst 577 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-12-07 13:08



Bookmark and Share


  Hélène
älskar sådana här korta och smarta texter som sätter igång tankeverksamheten! Bra!
//H
2012-12-14

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärt...
2012-12-14

  Michaela Dutius
Stor och viktig mening i korta ord
2012-12-08

  Bjarne Nordbö
Mycket sagt i litet format. Snyggt. Sorgligt.

2012-12-08

  Arowana
Det låter som ett intressant intryck och uttryck.
2012-12-07

  Myy VIP
Välskriven och genomtänkt med vackert djup. Den här tyckte jag mycket om!
2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter