Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saxofon... (play it again...)



En öppen himmel och ett sinne

ett oväntat möte

en flytande gräns

jag vet inte var du börjar

eller jag slutar

om jag är toner, noter

lungor eller öra

smekande fingrar

eller kropp

nacken som böjer sig

spända läppar som formar sig runt om


är jag närvaron där emmelan


när du spelar mig som fri

helt nära intill

så långt ifrån

när tonerna talar det inga ord

kan förklara

när du klär musiken

längtans närvaro

möter jag dig vidrörd och naken

spela mig

himlars höjd

en obegränsad rymd


där jag förlorar mig, igen....










Fri vers av Rolfsdotter
Läst 512 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-01 11:40



Bookmark and Share


  Arowana
Underbart smeksamt. Denna spelar upp som till en melodi.
2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter