Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är inte poesi...det här är bara kommunikationsfel...


Drama i grama(tik)




Versalerna lutar

gemenerna lägger sig platt

konsonanterna gnisslar när

vokalerna sjunger falskt

adjektiven biter ifrån och

överaktiva verb sätter sig på tvären

när felstavade substantiv tar sig ton



radavstånden prövar gränser



talstrecken tiger




subjektiven tar sats för att lära

allt annat än objektiv när

predikat i brist på kommunikation

slår knut på sig själva

paranteserna tar ut svängarna

medans bindestrecken skiljer sig

meningsbyggnader bryter ihop och

pennan lättar på trycket

utropsteckenen står i givakt

frågetecknen växer sig märkligt tunga

en efterlängtad men trotsig punkt

har tagit semester

och en bärande mening uteblir...








Fri vers av Rolfsdotter
Läst 449 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-20 13:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
språkmaterialism, vad man nu tycker om det
var är rumsadverbialen?
när är tidsadverbialen?
hur är sättsadverbialen?
2012-12-29

  Arowana
Haha! Detta är lugn humor på hög grammatisk nivå. Gillar!
2012-12-20

    ej medlem längre
Gillar detta starkt ...
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter