Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon möter dig naken....





Hon närmar sig varsamt nu

klär sig i sitt vackraste jag

brinner som hetast

innan kläder faller

eld och vatten

frostade nätter

smekande vind blir till storm

allt bäddas in i fruktbar vila

tårars flöde

urkraft och längtan



det här är inte ett farväl...

















Fri vers av Rolfsdotter
Läst 604 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-24 18:09



Bookmark and Share


  aol
så fint skaldat,
2013-09-25

  Drömfångare
Får en höstkänsla?


Fin var den i alla fall.
2013-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter