Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymning i vintertid... (allt är bara tankar)



Du sa du tyckte om den,tanken

jag fortsätter fruktlöst teckna den

men tystnaden är en blek skugga

din frånvaro är svår att färglägga

kol och krita, en skarp verklighet

jag ser dina konturer allt tydligare...


Tanken hur jag tonsatte den

genom dagar och nätter

drömmar och poesi

När ljuset faller blir det nästan

vackert...


---


Jag tänker dig lycklig nu

att du hittat hem

att du håller det nära dig

som en möjlighet....







Fri vers av Rolfsdotter
Läst 508 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-20 13:20



Bookmark and Share


  Margithe VIP
denna gillar jag ,bra skrivet
2013-01-31

    ej medlem längre
Jag läser och fängslas, särskilt av sista strofen.
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter