Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När någon sårar för livet.


Avsky


Enastående hur du rör dig
framåt alltid
aldrig tittar bak
och ångrar de dagar du
tittade med falska
blickar på min dörr.

Underbart med ironi ibland
när smärtan tränger
in mig i ett hörn
där finns bara jag
medan du firar
nya vinster varje dag.




Fri vers av Livia
Läst 430 gånger
Publicerad 2005-10-15 00:07



Bookmark and Share


  Propella
Oj.

En text sprängdfylld av känslor. Känslor som du lyckas förmedla fullständigt.
2005-10-26

    ej medlem längre
Smärtsamt, ett tips till början bara, kunde även skrivas såhär:

Enastående hur du alltid rör dig framåt,
aldrig tittar bak
2005-10-15

  Amy (F)
Vilken smärta och sorg. Vad alla ska vara så nere idag. Ryck upp dig gumman, du är stark :)
2005-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Livia
Livia