Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under hemliga förhållanden går allting bra.

Under hemliga förhållanden går allting bra.

Flyter på som det ska.

Men jag har blottlagt det hemliga

nu har vi

med all säkerhet bara återstoden av dagen kvar...








Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 200 gånger
Publicerad 2009-10-11 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean