Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte mer än så

 

inte så snirkligt
och inte så versbundet
inte så småblommigt
eller änglavingat kärleksomsusat
inget radikalt heller

bara torra ord om ett liv
som sinar ut
grådagerns grusiga fakta

jag kan inte mer än så

jag skriver mig
rakt av
för jag behöver det
och jag ber inte om ursäkt 




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-11 21:28



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SUVERÄNT!!! och tack för det!!
2009-10-13

  Sturesdotter
precis så...ska det vara!
väl formulerat!
2009-10-12

  walborg
jätttefint att läsa - återigen orden så nyfina ...
2009-10-12

  Elaine.S VIP
Nu har jag ju aldrig tyckt att dina ord är torra, det må jag ju säga, men om ´något torrt skulle beskrivas så tror jag att du skulle vara bra på det...nej, jag skulle snarare påstå att det du skriver är mer åt det mustiga hållet, med innehåll, tanke och känsla. Liksom en helhet...mycket mer än, "inte mer än så"
2009-10-12

  Larz Gustafsson VIP
Definitivt inte.
Be inte om ursäkt.
Au contraire!
"We don´t need anyone´s permission", som Johnny Rotten sade.
2009-10-12

  Night Soul Woman
*APPLÅDER*Tack för läsningen

:)

och jagar bort den som vill skriva*smisk på fingrarna allt är lika viktigt*vinkar*
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger