Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utskälld

Anklagar mig själv ofta
vet jag gjorde fel ber om,

ursäkt

mera hårda ord
kastar du på mig ändå,

gråter

som ett försvarslöst barn
orden stannar inne i gråten,

panik

jag var otrevlig och kränkte
hörde inte själv vad jag sade,

lösningen

var det enda som skrek
i min förtvivlade själ,

försent

förstod inte att jag hade kränkt
dig du krävde nu 2 stora

ursäkter

jag gav dig dem men jag
hör ännu dina ord som kränkte mig,


vänskapen är långt bort nu
du tillrättavisade mig som om jag var ett,

barn








Fri vers av Fånga dagen
Läst 224 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-11 23:02



Bookmark and Share


  anits VIP
starkt och berörande skrivit
2009-10-12

  LenaJohansson VIP
ingen rolig upplevelse...ärligt framfört
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen