Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon vill bli vald...prioriterad ...någon gång...ibland...
Känna att hon kommer först...att hon är viktig...någon gång...ibland

Hon saknar...honom...




Den som vill mer

Distans påtaglig

svärtans filt

lägger sig grå

tynger hjärta

 

Oförlöst längtan

osäkerhet trevar

hon finns här

inte han

 

Öppna gröna

ser undrar

tolkar i tveksamhet

tårar spränger

ögats gräns

 

Saknadens tillstånd

tung att bära

för den som

vill mer...




Fri vers av sulimaa
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-12 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa