Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

operationsteam

 

   Bind mej utstöter
   operationssköterskan men han
   verkar inte lyssna


      då viskar hon
      leende med smeksamt
      tonfall jag vill
      binda dej men


kirurgen tycks ointresserad
av allt frieri

 

         




Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 821 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-12 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP