Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stad i grus


Några utbytbara ambulansmän flyr
         under vattnet från den grusade staden
småpojkar fyller matvagnar med sten
kvinnor undkommer inte
            slagen
mot sina ömtåliga ansikten


För bevarandet av sinnesfriden kysser ögon
Den Stora Foten

lögner bygger ett fängelse
som inga ursprungliga impulser sedan
orkar bryta sig ut ur


Utbytbara lärare befinner sig i labyrinten
sjukskrivna
längtande efter ett rus


Några utbytbara dansare sjunger
         erotiska sånger
andra sjunger med i den stora skuggan
flickor lyssnar
            på trummorna


Signalsubstanser rusar stannar ingenstans vägen
utbytbara soldater cirklar kring varandra
         var är motståndarna
de utbytbara motståndarna i det belägrade inre
i det belägrade självet hos en ungdom som går förlorad
i den glömda staden




Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-14 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP