Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det tynger i mina skuldror, kan inte stå rak det känns som min rygg går av (men det är bara min kropp, mitt ego, mitt jag)


alla frågor fick ett svar

nu har jag fått ett namn
ett ansikte
en person
som bränner mina ögon
och mitt inre

hon får mitt blod att rusa
fast jag vet att det inte är hon
som får mig att gråta

men kan ändå inte låta bli
att göra jämförelser

jag är porslinblek, normalbyggd med fräknar
hon är caffè latte-brun, smal och nätt
precis som ditt ex..

jag vet att det
egentligen inte borde räknas

fuck!

varför håller jag på så här?
det känns inte rätt..

varför orkar jag bry mig om vad du faller för..

vi lever i olika världar
tills den dagen vi båda dör

du slösar bara min energi
ni bor ju för helvete ihop
jag måste fatta
det finns inget vi

från och med nu ska jag stänga av dig
inte svara när du ringer eller skickar mejl och sms
du får inte längre besöka mig i mina drömmar eller röra min själ
för du har inte längre några bra skäl




Övriga genrer av space
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-12 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

space
space