Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
orden rinner ut


ur funktion

sjunger i din dusch
sköljer orden över mig
summertime, and the livin' is easy
kommer du ihåg
visst känns det som igår
fast det skulle kunna vara ett helt liv sen nu

meditation

i tystnad på din altan
i fuktigt gräs under stjärnhimmel
med flätade händer
under det värmande täcket i din säng

levitation

min själ
van vid din närhet
snirklar spår inuti och utanpå

men så nära får ingen gå

jag ser att kärleken jag ger
är för stor för dig att bära
så jag planterar den i smyg i din jord
bredvid rosorna vid trappen
där jag tappade bort nyckeln till din entré
vilket du inte heller vet

din kärlek till mig döljer du in i det sista
jag orkar inte gissa eller spela spel
jag reser långt långt bort så fort känslan
börjar kännas fel
jag hoppas innerligt att du
ska genomföra din inre resa med

ur funktion

nu göder vi mest våra egon
och är på en helt annan nivå
båda två
kanske leker vi med andras hjärtan
i vårt undvikande av den yttersta smärtan

det går över mitt förstånd att förstå

jag döljer fortfarande varje tår
i värmande vatten
när jag känner mig ensam i världen
ensam i natten
årstid spelar ingen roll
så när snöflingor faller stilla utanför
sjunger jag stilla den enda sång jag kan
om en kärlek som kom och försvann

summertime, and the livin’ is easy

kommer du ihåg
visst känns det som igår




Övriga genrer av space
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-07 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

space
space