Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3


Kärlek läker

Stel käke

Gör val

Betalar räkning

Slappnar av


Vet att det inte är rätt
Varje gång jag går mot en vägg

Vänder
Men vad är det som händer?

Snurrar runt

Hör mest strunt

Fokuserar på det som känns vettigt
Bort med allt som är stressigt

Vill älska varje minut
Vill inte leva
som om det vore akut






Fri vers av space
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-27 21:52



Bookmark and Share


  Matisse
gillar den här, varje rad är en ögonblicksbild som tillsammans bildar en scen
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

space
space