Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Innerst inne vill jag väl


Människa med en smutsig diamant inombords, som kallas själ

Försöker hålla mitt huvud högt
och mitt hjärta intakt

Det kan låta enkelt, fast
ibland fattas besluten för snabbt

Allting som jag glömmer
jagar mig när jag drömmer
Bilder sveper förbi
som en frenetisk musikvideo på MTV

Försöker göra ljusa aktiva medvetna val, för det är viktigt
Men handlar nog ändå sådant som nog är i gråzonen och inte riktigt bra
(Människa)
Vem bryr sig?
Jo, jag!

Reklamen tränger sig in i mig trots att ljudet är inställt på "Mute"
Jag hamnar i konsumentlabyrinten, hittar inte ut

Allt jag vill är att vara snäll mot jorden och omvärlden
Prioritera rätt värden

Orkar inte med gnäll...
Vill vara stark, men jag är uppenbart påverkbar
och skör

Allt jag vill är att vara mig själv
(en skarp skinande diamant)

när jag dör




Fri vers av space
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-12 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

space
space