Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jagar ett motiv

jag gömmer mina dokument
skriver anonymt om
det jag en gång känt

jag målar inte längre några tavlor
för de skulle få alltför lite färg

jag söker någon med fjäderskrud
men möter berg
som inte går att bestiga
vill inte viga mitt liv åt att försöka
nå en topp jag inte kan se

skulle helst vilja låta mitt hjärta flyga högt som svalor
gör molnfria soliga sommardagar
när liv inte tas för givet
och själar får vad de behagar




Fri vers av space
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-10 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

space
space