Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo men visst

Lilla snigel akta dig
annars blir du utförsäkrad

Lilla snigel lägg in en växel
annars tar jag dig

Vi med makt och intellekt
tyckte att det skulle vara käckt




Övriga genrer av Dito VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-12 21:57



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Snigelkrig. Kul!
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP