Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skrattar och lever mig fri

Jag
undflyr

skrattar
mig fri

tittar min
rädsla

denna stora
skräck

utan
att

krypa ihop
darra

stolt

in i dess
ögon

jag är

inte längre

rädd

jag vet
nu

vad min
rädsla

min skräck

består
av

jag är
fri

jag är inte
längre

bunden av dess
rep och bojor

jag skratt
och lever

mig helt
fri.




Fri vers av Desire'e
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-13 03:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e