Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelhetens bojor

Vi söker att förstå det enkla i livet

Hur gör man för att hitta till det rena enkla
som ger mening och klarhet

Vad är det som kännetecknar det som har ett äkta värde
Är det samma för alla människor
eller skapas det efter den individuella individen

Skapar vi verkligheten
eller är det verkligheten som skapar oss

Hur kan vi veta vad som är en illusion av verkligheten
eller vad som är en sann verklighet

Finns det ett svar på något
existerar vi i matrix av en illusion av verkligheten

Var eller vad är dörren
Det röda eller blå pillret
bli kvar i matrix eller välja att leva utanför lögnen av en påhittad verklighet.




Skapa | Skriva av Desire'e
Läst 76 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-07-13 21:09



Bookmark and Share


  Dennis Brinkeback VIP
Mycket intressant dikt och ämne
2023-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e