Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vissa kanske kallar det för martyrer jag kallar det för:


INTROvert kokongiserad

Mellankoliskt opolitiskt förbrukad
i mina bästa stunder
introvert kokongiserad och uppslukad
när jag förbrukat en blunder

serenad av försjunken olycksfilosofi
antigrandios i mina fotsteg
utputtad, förnedrat i en pereferi
och kroniskt knädarrande och feg

en liten putt
färgas rött
av din konflikt

så med fobi
jag förbli
och ändrar sikt

min självpatriotism har fått sig en törn
och allt känns devalverat
genom nyckelhål och hörn
jag gömmer mig halverat

frenetiskt sökande efter en gårdag
då allt var perfekt
där jag kunde vara jag
nu är ju den lampan släckt

en liten putt
färgas rött
av din konflikt

så med fobi
jag förbli
och ändrar sikt.




Fri vers av Max Poisé
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-13 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé