Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är ingen dikt

Det här är ingen dikt
Det är bara mina känslor
jag formulerat med ord
på ett sätt som kanske gör att
det ser ut som poesi

Det är bara mina tankar
jag kastat ut
Bara nonsens
som på avstånd
kanske råkar likna lyrik

Men hur det än verkar
kan detta omöjligen vara poesi
och jag kan orimligen vara något av
en poet




Fri vers av Stigsten
Läst 152 gånger
Publicerad 2009-10-13 11:15



Bookmark and Share


  ULJO
Visst kan du kalla dig poet, lite fuýndigt faktiskt
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Stigsten