Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
arg och ful poesi har sin charm.


Du natur

Jag pressar motvilligt fram konsten
som om den vore ett nödvändigt
jävla ont

och jämför det med
hur du skapar
ut intet

- En avgrundsskillnad sliter sönder en löjlig fasad (som kanske fanns)
om att vi var jämlikar

Du kan se
att tankarna formar
det jag målar, säger du

Jag vill fan i helvete döda alla tankar
som gör konsten till ett måste.


Likadant
hur jag
jävlar jävlar
älskar, inte lite, men som om jag följde i en dans
som om det vore ett nödvändigt
jävla bajs kuk fitta
ont

...som om jag inte skapade.

Dina händer slickar min hud
nära nära
men jag kan inte du kan inte
nå in
Jag är ett fängelse, kroppen en tillfällig väg ut



Men jag älskar hur du älskar,
du natur




Fri vers av Stigsten
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-13 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigsten