Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pubertalt men med hjärta


Revolution

Jag vill se färgerna slitas av fasaderna
och jag vill se asfalterna spricka

Jag vet att det kanske är fel
men jag vill höra dig skrika

och låta min egen rädsla vandra
från mig till dig och vidare

Jag vet att det nog inte leder någonstans
men jag vill andas morgondag
mer än jag andas idag




Fri vers av Stigsten
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-18 17:19



Bookmark and Share


  revolver
Fucking love it.
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Stigsten