Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet

I sommarregnet...
tystnad

En hör bara dropparna
som slår mot fönsterrutan
Dundrar mot marken

En regngud faller fritt
Landar hårt på barnen som leker i pölarna


Regnet är ett hemligt rum
utan väggar
som jag står i, inspireras




Fri vers av Stigsten
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-18 16:45



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Vilken härlig text!!
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Stigsten