Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyröd

 

finner nyröd sanning å eterisk är den

jag låter bara allting rinna ur mig

färgar röd inte förljugen

förstärkt hyllvara

guld blir rött igen

som det ska vara

sa flickan

 

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-13 12:44



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det är en fin skröna
2009-10-14

  peter markurth
mkt sann??
2009-10-13

  stenen/ Yv Ericsson
Min älskligs färg! Och nyröd, bara ordet får mig att må, bra
2009-10-13

    Max Poisé
Tolkar som en ursinnig.Det finns ju miljoner nyanser här!!
2009-10-13

  Myself
vilket flyt i din text,intressant innehåll ,funderar:)
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP