Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

just du ska få min gyll´ne elefant

med stjärnorna galaxer

i dess skinn

och

himmelsblåblåblåa ögonglans

bara du

just du

när du står svag




Fri vers av AektaBlond
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-13 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond