Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ljusnar bortom bergen

Det ljusnar bortom bergen

Solens guld berör

Förvandlar

Ger liv

 

Det ljusnar bortom bergen

Värmen återkommer

Smeker

Fruset tinar

 

Det ljusnar bortom bergen

Hoppet tänds

Kraften återkommer

Dagen gryr




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-13 17:48



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Anna*

I "Det ljusnar bortom bergen" fastnar jag och mediterar kring. Tänker på Dan Andersson dikt (Omkring tiggarn från Luossa). Dessa dikter tillsammans får en fin innebörd. Tack! Hälsar Fredrik
2009-10-20

  Bibbi VIP
Underbara tongångar som gläder mitt hjärta.
Bokmärke.
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*