Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprickan i berget

Ur sprickan i berget sipprar vatten - livgivande, kallt

I sprickan i berget rotar sig växter - påvisar möjligheter

Av sprickan i berget får jag - levnadsvisdom




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anna*
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-13 17:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt suveränt skriven.
Applåd.
2009-10-13

  Dan Isacsson
Mångsidig. Osäker på om det var intentionelly eller inte men man får känslan av att den kan tolkas på flera sätt. Samtidigt så fungerar själva texten om den inte är metaforisk, för alla kan vi hitta visdomen på olika sätt.

Jag gillar denna dikten, mycket.
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*