Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så tråkigt att man måste betala för att kunna lägga ut massa texter.. Jag måste radera någon, så fort jag känner för att ladda upp... och de är inge kul, så är inte så aktiv här längre, vilket jag tycker är synd! Det här är en sån inspirerande och varm si


Beundransvärt!

Så mörkt eller så ljust
Förvånansvärt där imellan
Skimrar den i alla vackra färger
Så underbart full med frid
Ger mig lust att färdas långt
Otroligt nog överaskar den mig var dag
Fylld av liv och lyster
Sprider energi omkring brister
Kärleksfullt, beundransvärt
Natur min vän,
Värna om den som din käraste
En dag står vi där utan.

 

/ Anna




Övriga genrer av Anna Hägglund
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-13 19:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det blir mer och mer klart för mig hur rogivande naturen är.
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna Hägglund
Anna Hägglund