Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En betydelse för varje själ

Någon ser sitt liv vända där inne
Någon går från ont till god

Någon har fällt ut sina vingar
Där inne där någon lyssnar

Någon har sett sin mor för sista gången
Där inne med locket öppet

Någon har kysst sin äkta maka
Med en publik byggd av kärlek

Någon ges där en framtid
Byggd av en annans trygga hand

Någon kan se en byggnad
En annan beundrar konst

 




Fri vers av Anna Hägglund
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-22 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Hägglund
Anna Hägglund