Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det får bli flera i en igen.. :P kommentera gärna :)




Magiska ordet

Magiska ordet
Berätta ett fint ord
Förklara varför du säger så
Säg att du menar det
Låt mig tänka
Vänta tills jag förstår
Då först kan du se
Att jag ditt ord tror
Förbluffande långt åt sido
Din uppfattning är utanför mitt förstånd
Knäckande läckert
Förfinat gånger tusen
Fjantigt långsökt
Men jag gillar det
Dina ord gör mig blind!

/ Anna Hägglund

Kärlekens stund
Håll min hand
Lägg dig i min famn
Håll om min barm
Dela med dig värme
Känn min kärlek
Dofta trygghet
Där finns ingen smärta
Inget problem stoppar oss
Det är vi mot alla andra
Du är vackrare än i drömmen
Dina läppar blir allt godare
Din röst lugnar mig
Din hud mot min är underbar
Vill alltid vara här
Saknar dig redan då du går
Du fyller mitt huvud
Jag flyger genom skit
Du gör mig så stark

/ Anna Hägglund

Tappad falsk vän
Njuter av din ånger
Finner svar i dina problem
Gråter utan hjärtat
Skrattar med stängd mun
Lägger band om mitt tal
Finner fånge efter fånge

Plockar ivrigt taggar ur handen
Stänger in min själ
Skyddar mig mot elaka ting
Bländar ditt skitsnack
Snabb spolar när du pratar
Äter lögn efter lögn

Tappar fattning
Finner inget fäste åt mina fötter
Slänger mig omkull
Får tag i din hand
Blundar och släpper dig
Faller meter efter meter.

/ Anna Hägglund

 




Fri vers av Anna Hägglund
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-08 14:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kan man flyga genom skit är man verkligen kär.
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna Hägglund
Anna Hägglund