Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens täcke

Blå himmel blå
Le mot mig
Se bakom fasad
Där blodet rinner

Blå himmel blå
Andas i takt
Finns där ro
Dagen är lång

Blå himmel blå
Dofta kärlek
Lev mot mig
Där finns att ge

Blå himmel blå
Älskar ditt djup
Ge mod att leta
Snudd på allt

Blå himmel blå
Troget står
Sol ger dig öga
Skiljer natt och dag.

 




Fri vers av Anna Hägglund
Läst 676 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-07 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Hägglund
Anna Hägglund