Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
B


Du

Så rätt du träffar
med dina ord
Så ont det gör
när du säger dom

Det hugger till
i bröstet
i magen
i Hjärtat

6 ord
min ömmaste punkt
och du visste egentligen inte
Du bara
träffar rätt

Och
Du sänker mig
Så djupt ner
En människa kan sjunka
utan att dö




Fri vers av Tinoula
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-14 02:02



Bookmark and Share


  Lindsy
Håller med Dadda.
Bra text :)
2009-10-14

  Dadda
Slutet är mäktigt..
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Tinoula
Tinoula