Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(I en annan del av själen) Ska vi bazz? Ok!


Fuckbuddies.


Du kommer över
Kommer in

...

Äter mina ostbågar
och drar.











(Du kan väl lämna en femhundring iallafall?)




Fri vers av Tinoula
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-04 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tinoula
Tinoula