Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte undra på att man väljer att vara själv ibland.


Ingen nämnd, ingen glömd

Killar som har tjej
Killar som är otrogna
Killar som vill ha en anledning till att göra slut med sin tjej
Killar som bara vill ha sex
Killar som lämnat sin tjej för mig
Killar som lovar guld och gröna skogar
Killar som vill gifta sig med mig
Killar som vill ha barn med mig
Killar som vill förlova sig med mig
Killar som vill resa med mig
Killar som bara leker
Killar som bara behöver en morsa
Killar som jag varit beroende med
Killar som har misshandlat mig fysiskt och psykiskt
Tråkiga, äckliga, håriga, vidriga, gifta, gamla, väldigt unga, ovärda

Been there. Done that. Got the t-shirt.




Fri vers av Tinoula
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-11 22:09



Bookmark and Share


    Timothy
Vi träffar "fel" killar/tjejer före vi träffar den rätte.
Men när vi väl träffar den rätte kommer vi veta hur att uppskatta och vara tacksam.
Sånt är livet.
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Tinoula
Tinoula