Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
It sucks to be betuttad.


Take another little piece of my heart



jag vill inte tycka om dig
jag är så nervös runt dig
om du ändå kunde se mig
tycka om mig med
också bli nervös och konstig som jag

men varje gång vi ses
så tittar du bort
du tittar ner
nån annanstans
jag är din porslindocka
du tar sönder mig som glas
och drar

och jag vill inte
egentligen inte
men jag kan inte säga nej
hur säger man

Jag vill inte mer. Jag vill mer.




Fri vers av Tinoula
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-07 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tinoula
Tinoula