Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
You touched something inside my heart


Color my heaven purple


Showing me what I could have
you left me
behind

And I know you wont come back for me
Cause all you are is
just a dream






Please dont kill anyone.




Fri vers av Tinoula
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-02 23:53



Bookmark and Share


  eerie
jag tolkar det här utifrån den jag är & känner idag. & just nu så är den precis pricken över i:et
bra!
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Tinoula
Tinoula