Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trilskande ord

Trilskande ord
är som vokabularistiska
mord

Du vill seriös uppfattas
du skriar orden
förståndet det mattas

om du har ett budskap
vad är då meningen
att placera ordens utanförskap

Vill du nyanseras
så bädda in det i bomull
orden kan friseras

Men en betydelse allena har
om du jagar
trilskande ord till försvar




Fri vers av Max Poisé
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-14 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé